Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009
gör såhär:
Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och lägg i chokladen och rör tills den också smält. Blanda ner chokladsmeten i äggsmeten och tillsätt mjölet (rör om väl) och i med Pollyn.
Häll smeten i en form med avtagbara kanter (fäst gärna ett bakplåtspapper i botten så går det superlätt att få ur kakan sen). Grädda i 175 grader, ca 20-25 min (kakan ska vara kladdig).
Känns onödigt att hålla två bloggar i rullning. Den andra är så smidig förstår ni. Inlägg varje timma om jag så vill. Bara för att jag slipper öppna datorn eftersom att allt går att göra genom mobilen. Det känns nytt och jag är motiverad. Rolig...
Fanns det en app för bloggplatsen också så skulle jag inte gå bakom ryggen och använda tumblr. Men nu finns det ingen sådan och jag har blivit kär i instagram. Så därför. Glöm inte attt följa > Tumblr ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 |
28 |
29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|