Alla inlägg under februari 2011

Av julia♥ - 22 februari 2011 20:18

Jag har skummat igenom texten inför provet i morron, min hjärna försöker inbilda mig att jag kan allt. Bara att lita på mig själv, and go all in när papperet med frågor ligger där framför mig.


Nu har jag förtjänat att slötitta på desperate houswifes, käka en macka och sen somna i soffan.

Av julia♥ - 22 februari 2011 18:30

Lillebror drog på gymmet, han har förmodligen tagit efter sin extremt hurtiga syster.

Vilket fantastisk förebild jag är.

Pappa är i skellefteå på hockey och mamma sitter i bilen på väg hem.


För ögonblicket är huset helt tomt och tyst, jag gillar det, det är mysigt.

Av julia♥ - 22 februari 2011 17:45

Statistiken slickar golvet skinande rent för stunden, tänk att så många av er låter bli att läsa när jag bara är borta ett kort tag. Jag är stolt över er, ni gör precis som jag skulle ha gjort!!


Har precis fått det helt och hållet underbara ps CS5 installerat, måste jag säga mer än att det är fullkomligt FABULOSO?

Tackar min skapare och fader för att jag nu har mer att leka med än vad picasa har att erbjuda. Nu har jag något att roa mig med ett antal kvällar framöver.


Här är en bild från en lunch

Sanna och en plätta. Vi tävlade om vem som kunde käka flest. Jag vann nästan.

Av julia♥ - 22 februari 2011 16:24

NU ÄNTLIGEN ÅTERVÄNDER LIVSVILJAN!


Internet har återvänt till huset, solen har varit uppe hela dage  n, fick mvg på mitt svenskaprov, g+ på mitt matteprov (he-he), klubbkväll på MUS nästa vecka och jag har träningsvärk i hela kroppen! Livet leker.


Tisdagen tar priset som veckans bästa dag!!

Slutade redan  13.10 vilket innebar att jag han med en ridtur med sofia och kingen i det fina vädret. (Kommer förmodligen att ha en fruktansvärd träningsvärk i rumpan i morron..) Vilket i sin tur betyder att jag är hemma nu, redan 4, så hela kvällen kommer att ägnas åt politik-plugg inför domedagsprovet i morron. Two tumbs up!


 Ett stycke svettig kuse.

Av julia♥ - 19 februari 2011 16:17

Jag blir galen, nytt modem kommer förhoppningsvis på måndag.Gör det inte det kan ni söka efter mig i närmaste isvak.

Av julia♥ - 16 februari 2011 18:39

Trodde att dagens tur hade vänt när min samhällslärare lät mig sluta 30 minuter tidigare så att jag hann åka hem med en tidigare buss, men fel hade jag. Att jag kom hem tidigare än jag borde var väl i stort sätt dagens enda plus. Blev tvungen att gå hem i mördar-kylan för att sen komma in i ett kallt hus, upptäcka att internet är stendött att laddaren till min dator sprutar blixtar och inte fungerar. Känner mig avskuren från verkligheten. Blev just ännu surare nu när jag förstod att det inte går ladda upp bilder när jag bloggar från mobilen. Ska gå och koka i duschen nu så att jag slipper frysa. Hej

Av julia♥ - 16 februari 2011 11:29

Klev upp och stoppade en strumpa i håret, hoppade på bussen och kom fram till skolan. Hade ingen lärare på spanskan så jag hade lika gärna kunnat ta en skön sovmorgon, väntade på att grafiska kommunikationen skulle börja, den började och jag fick göra provet jag skule ha gjort i torsdags. Jag sög och får förmodligen inte mer än G.

Grafiska pågår fortfarande, vi ska skriva om ögats saccadiska rörelser när man läser texter.

Jag är HUNGRIG och sugen på plättar. Vilken himla tur att det är plättar till lunch då.


Har ett matteprov att se framemot efter lunch också, jag kan inte ekvationer så det kommer förmodligen att gå käpprätt åt helvete.


Hade tänkt vara duktig och träna efter skolan men blev omotiverad när jag inte lyckas få med mig någon träningskompis, antingen har dom magsjuka eller så ska dom träna ikväll. Denna onsdag slickar botten.


Bjuder på en bts bild från i lördags.

Av julia♥ - 15 februari 2011 17:07

Kan informera resten av sverige om att det för tillfället är 30 minusgrader utomhus.

Dessa 30 minusgraderna gjorde att jag i morse fattade ett ytterst moget beslut, jag tog min varma men jävligt fula jacka istället för min snygga iskalla.

Smart där, nu slipper jag frysa tänkte jag. Frös gjorde jag ju iof inte men bytet av jacka resulterade i att busskortet, friskvårdskortet, bankkortet och skåpnycklarna blev kvar i min snygga jacka. Full fräs.


Nu ska jag käka en hamburgare, plugga typografi och sen duscha i så varmt vatten att min kropp kommer att drabbas av smärre brännskador..


  

Ovido - Quiz & Flashcards