Alla inlägg under februari 2011

Av julia♥ - 7 februari 2011 18:24

Den här måndagen har varit slav-lång!!! 

Fick kämpa för att överhuvudtaget komma mig upp ur sängen i morse, levde på tanken av att jag skulle få sova på bussen.


Krigade mig igenom denna dagen på samma sätt som alltid, genom att nicka och låtsas förstå när läraren pratar med dig.. medans du egentligen har tankarna på annat håll.


Längtan efter sommaren är värre än vanligt idag, jag är så less på detta vita kalla snöäckel. Jag vill vakna av att solen lyser mig i ögonen, kunna gå ut ut i bara shorts och ett fult linne, utan skor. Jag vill kunna hänga ute med mina fina vänner hela nätterna och bara skratta, utan att frysa och utan att det blir mörkt. Jag vill ta kvällsdopp och nakenbad. Jag vill sola och svettas. Jag vill att allt detta ska komma nu. Jag är redo för sommaren 2011.


       



Av julia♥ - 6 februari 2011 16:37

Vaknade upp i samma säng som Mattias igår vilket gjorde min dag, han var snäll och skjutsade hem mig vid 4 så att jag hann käka och tvätta mitt flottiga hår innan jag begav mig till Moa för att mysa med henne och Lisa.


Så här såg min gårkväll ut.


            Nu vankas det tacos och sen bär det av mot Olivia!

Av julia♥ - 4 februari 2011 17:00

Eftersom att jag tvingades att stuga upp slav-tidigt i morse så har jag tagit sveriges fetaste powernap nyss. Nu är energin på topp igen!!


Lyckades att cutta upp halva smalbenet i the shave my legs mission, så nu har jag ett riktigt sexigt köttsår att visa upp..

Förstår inte att man aldrig blir bättre. Jag menar, hur många gånger har jag rakat benen egentligen? Någon gång borde jag ju lyckas utan att skära upp en jävla krater..


Ska käka middag sen tigga skjuts av far min till La casa de Mattias och tigga mej en kram eller två.

Av julia♥ - 3 februari 2011 21:00

Core. Jag visste verkligen inte vad jag gav mig in på.

Jag som redan hade en sjuhelvetes träningsvärk i mina grova magmuskler har plågats och pressats till bristningsgränsen idag!

Låg där på golvet tillsammans med ett tiotal andra core- stammisar och krampade.

Kanske inte smartaste draget av mig och Ida att välja en plats längts fram eftersom att ingen av oss kunde programmet och eftersom att ingen av oss heller har någon balans. Vi måste verkligen ha sett patetiska ut, helt efter i alla röresler.. men vi kom igång riktigt bra där på slutet!


  Kvinnan som ledde det hela är en historia för sig. Jag ville skjuta henne precis hela tiden, hon ropade och skrek och peppade, som om att det vore hur lätt som helst och inte det minsta ansträngande. Det var det. Var nästan övertydag om att mina stackars magmuskler skulle gå av och sprätta upp i ansiktet på mig... 

Men det var kul, och fler gånger kommer det att göras om.

På måndag innan skolan är nästa pass bokat!


Middag shoppade vi på ica, jag gjorde sveriges kanske godaste sallad!!

käkade den i bussen hem och när det goda var slut så somnade jag. 


Tycker att en bild på mig och min skäggiga lillebror passar rätt bra till detta inlägg... eller nåt.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa i säng framför en film. I morron är det fredag och sista dagen på veckan. Skidor och spanska står på mitt schema... kul.

Av julia♥ - 3 februari 2011 07:00

Godmorgon, jag tycker om sovmorgnar, då slipper man stressa.


Ska släpa mina sega ben mot bussen nu, hem kommer jag inte förens halv 8 någon gång. Ida K släpar nämligen med mej på core ikväll, här ska brännas fett!


Idag är jag vacker som aldrig förr, hela den finska armén har invarderat mitt ansikte, har smackat på cirkus 4kilo consealer och 9liter foundation för att dölja dom små (läs stooora) rackarna.. succé!


  

Av julia♥ - 2 februari 2011 20:29

vakna. sova på bussen. skola. träna. sova på bussen. duscha. sova.


Såhär ser exakt alla mina dagar ut, spännande liv jag har måste jag verkligen få påstå!


Idag spexade jag till det med ett besök från Olivia, det enda sociala umgänge jag har utanför skolan på veckorna. Vi såg på film och pratade om allt och ingenting som vi alltid gör, tänk att man fortfarande har lika mycket att prata om varje dag efter att ha gjort precis samma sak i 16 snart 17 år. 

Hon åkte för ett tag sen och efter det blev jag ensam igen, det har jag aldrig haft det minsta problem med förut. Jag vet inte varför det är jobbigt nu, men attans vad jag hatar att vara själv. 


Av julia♥ - 1 februari 2011 13:15

Nu är skoldagen slut och nu ska jag och mitt stora biffiga gäng dra oss iväg mot friskvårdskompaniet, nu ska vi svettas och införskaffa muskler!!!

Tränade inte en enda gång förra veckan vilket helt säkert kommer att resultera i en sjuhelvetes träningsvärk efter dagens insats. Ser framemot det.


Nä vi måste dra nu, pronto för att inte missa bussen mot stan! 

(och ja vi åker buss, man ska inte slösa tid på att träna utanför gymmet vet ni..)

Ciao bella!

Av julia♥ - 1 februari 2011 06:30

Kunde aldrig riktigt somna inatt så kvart över 5 gav jag upp och steg upp ur sängen för att göra mej klar.

Har precis ätit frukost och snart ska jag promenera iväg mot bussen, har en relativt kort och lugn skoldag idag. Det känns skönt och jag är faktiskt inte helt emot att åka iväg mot anderstorp denna tisdag.


 

Presentation


© COPYRIGHT- bilderna på min blogg får enligt lag inte kopieras utan min tillåtelse.

weheartit

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Min kamerautrustning

-

kategorier

Senaste inläggen

Min blogg är just nu värd

Länkar

RSS


Skapa flashcards