Senaste inläggen

Av julia♥ - 12 juni 2011 20:47

Okej mina kära vänner, nu är jag inte längre på drift och villovägar utan befinner mig nu hemma i mitt röda hus och kan därför ge en lite mindre torr updatering angående min skolavslutningskväll!


Vi gör en enkel och snabb sammanfattning av torsdagskvällen eftersom att det brinner en aning i knutarna just nu. Har satt som mål att hoppa i säng om sju minuter, alltså klockan 9, eftersom att jag ska jobba halv 8 i morron och skulle vilja njuta av en låååååång natts sömn.. 


Avslutning i a-torps aulan klockan 10, estetarna sjöng och vi var glada!

Drog iväg till Hanna och bytte kläder, moppade till ica för att shoppa sallad och mötte efter det upp klassen bestående av 30 råsnygga brudar hos Linnéa.


Vi spelade kubb, käkade sallad, skrattade och hade den bästa kvällen ever.

              Min kamera är död eftersom att min laddare har smält och jag är för snål för att köpa en ny. Därför snor jag bilder av mina kära klasskompisar, denna gång- till er stora förvåning är dessa inte snodda av Sanna. Nu står Linnéa och Rebecka för bilderna!

ANNONS
ANNONS
Av julia♥ - 8 juni 2011 20:46

När värmen i luften bara pendlar mellan 28 och 30 grader så är det inte alls särskilt konstigt att jag idag har bränt mig mer än någosnin förut.

Mattias frågade om jag har ginger-genen men jag nekar, bränner mig aldrig men idag vek jag ner mig och kletade på spf 8 över hela kroppen. Still burned.


Södra bergsbyn och Sannas gigantiska trädgård levererade 100 procentigt, solade som sillar, badade i en kall älv, käkade chokladbollar och förlorade i kubb!


I morron är det skolavslutning, jag kommer att vara jättesnygg och hela klassen planerar picknick på Linnéas gräsmatta klockan 6.


Sommaren 2011 är nu äntligen här, tack och hej!

Verjaardagsfeestje5_large

Av julia♥ - 8 juni 2011 10:00

Berättade i inlägget nedan att jag är ledig idag!

Känns halelulja-skönt och denna lediga dag skall icket gå till spillo.


Klockan 12 hoppar jag på en buss till skellefteå och sedan vidare mot Sannas röda hus i SÖDRA bergsbyn där det skall solas (måste ju se till att bränna upp ännu mer av kroppen... vid närmare eftertanke solar jag nog under en handduk idag.) och njuta av den varma dagen innan skolavslutningen!


Tumblr_lkqt99u8171qck2eao1_500_largeI min kropp är det redan sommarlov!

Allt går lätt, jag är ung och jag är glad.

Roliga vändningar livet kan göra. Och tur är väl det

Av julia♥ - 7 juni 2011 20:20

Okeeeeeej, varmt och skönt ute innebär som ni är vana att bloggen torkar ihop en aning. Fick en väldigt elak kommentar av min kära vän Sanna där hon uppmanade mig att skriva några rader, och som den snälla människan jag faktiskt är har jag tänkt vara duktig och göra som hon bad mig. 


Som jag nämnde i det tidigare ytterst tråkiga iPad inlägget så hängde hela gänget hos Hanna på morön i onsdags. (Torsdags och fredags också för den delen.) 

Dessa tre dagar kan sammanfattas så här:

Veronica maggio på högsta volym, man tröttnar aldrig, dans och bara ben, altan, sol, sol, sol, nagellack, nyfiken granne, grill, vax, skratt och kärlek.

Gud vad jag älskar dessa flickebarn alltså, mitt sommarlov kunde inte ha börjat bättre!


Här har ni en bild på det ypperligt goda och delikata köttet som vi grillade med kallt annat än kärlek. Men gott blev det endå

Och som ni säkert redan har fattat är också denna bild snodd av Sanna!

 

Vad har hon mer hittat på den där julia nu under tiden hon inte har haft tid att hänga vid datorn undrar ni förmodligen inte nu.

Men bara för att jag är ledig i morron och kan vara uppe hur länge som helst och skriva på detta har jag tänkt dryga ut inläget med lite onödig information.


Fredag-lördag-söndag och måndag till och med spenderades i solen med Mattias.

Biltvätt, vattenkrig, pizza och film är ett par av de saker som vi hann med. 


Tisdag, alltså idag- Hängde på skolan från 9 och slutade 10, drog mot älven och solade med Sanna, Frida, Ida och Agge i timmar. Brände mig för första gången på huuuuuuuur många år som helst och nu är min bröstkorg skrämmande lik en kokad kräfta. Prisa gudarna för aloeveran. 


Såg snygga par gå på balen och käkade en sybwaymacka, det var nice. 

Av julia♥ - 1 juni 2011 18:27

Åkte iväg till Mattias igår kväll vilket slutade med att jag kraschade i hans säng och blev kvar i ett gult hus i åbyn under natten. Klockan ringde redan 5 i morse eftersom att någon av oss två tydligen har ett jobb som han är tvungen att vara på kvart i 6 så fanns det inte mycket annat att göra än att stiga upp. Men jag är inte sur över det inte!Drog iväg till la dentista klockan 8 och till min stora förvåning hade jag inte ett endaste litet hål i någon av gaddarna! Godis är alltså inte alls så dåligt för mig som vissa påstår...Skolan tog slut redan 1 och nu hänger vi hela högen hos Hanna med H, här ska vi bo tills på fredag då vi drar vidare mot Umeå stad. Ikväll väntas benvaxning, ögonfransfärgning, smoothies och nagellacksmålning. Vilka tjejer vi är.. Måste bara såhär i slutet av detta inte alls så ösiga inlägg få skryta över att det idag var jag som lagade mat här på Morögatan, en hederlig svennerätt var vad jag ställde fram på bordet till mina små stackars grisar. Kötbullar och makaroner är inte att underskatta, ingen gör makaroner som jag...

Av julia♥ - 31 maj 2011 16:31

Svettades med Ida och Linnéa i, believe it or not, nästan en och en halv timma!

Helcoolt jag vet, för att återställa ordningen så käkade jag fetaste tårtbiten ever när jag kom hem. Så nu känns balansen i min kropp helt rätt igen! 


För stunden är himlen öppen och sparar minsann inte på krutet, eller ja, regnet... jag släppte precis in en dränkt katt men själv var jag smidig nog att hinna in före vattnet började att forsa ner. Julia- Regnet 1-0.


Tumblr_lk38xbneyo1qezn6io1_500_large

Av julia♥ - 31 maj 2011 10:33

En inte alls så plågsam svenska är avklarad, såg på film och sov i blå salen.

Nu har vi media och tidningen är klar, snart väntar käk.

Rosa fisk skall förtäras, lax med andra ord. Käkade det igår och på skolan brukar den vara torr. Det vattnas inte i munnen med andra ord.


Ska leka sportsmänniska och gå iväg och träna efter skolan, mitt friskvårdskort har legat och samlat damm alldeles för länge nu så en ändring är verkligen på sin plats.

Åker hem halv tre. Nice


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se